Elbilsladdare Kungsbacka

Installation av elbilsladdare för privatpersoner och företag i Kungsbacka

Våra auktoriserade elektriker på Walter Hansson hjälper gärna till med installation av elbilsladdare för både privatpersoner som företag i Kungsbacka med omnejd.

Varför anlita oss för installation av laddbox?

Att ladda över 10A i ett vanligt hushållsuttag är idag inte tillåtet och därför behövs installationen av elbilsladdare göras direkt i din elcentral för att undvika risken för brand. Eftersom installationen görs direkt i din elcentral, bör den alltid utföras en behörig elektriker. När du anlitar oss för installation av elbilsladdare kan du räkna med en trygg och prisvärd tjänst som utförs av våra experter. Hos oss ingår allt arbete och material till ett fast pris.

Elbilsladdare för hemmet

Hos oss får du hjälp med smarta lösningar för laddning av din elbil och är alltid garanterad av att vi uppfyller den senaste EU-standarden.

Vi ser till att din laddningsstation uppfyller alla krav som gäller för säkerhet, vilket bl.a innebär att det inte är tillåtet att ladda över 10A i ett vanligt hushållsuttag. Genom en korrekt uppsatt station existerar en inbyggd övervakning som undviker risken för brand som annars kan uppstå.
 
Kontakta oss så berättar vi mer om våra installationer av elbilsladdare i Kungsbacka.